Boertien Vergouwen Overduin

Freelance trainers voor de BVO Birkman Masterprogramma's

Namens BVO zijn wij op zoek naar Freelance trainers voor de BVO Birkman Masterprogramma's met een Birkman certificering in de regio Noord-Oost Nederland/Zwolle.
Freelance trainers voor de BVO Birkman Masterprogramma's Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Jij krijgt als Freelance trainers voor de BVO Birkman Masterprogramma's energie om voor een groep te staan en studenten te begeleiden. Jouw enthousiasme voor het vakgebied prikkelt de studenten tot interactie. Met vragen kunnen studenten bij jou terecht. Jij bent immers dè ervaringsdeskundige als trainer.

Wat jij nog meer doet:

 • Je verzorgt geplande bijeenkomsten aan studenten
 • Je biedt structuur en geeft leiding tijdens bijeenkomsten
 • Je begeleidt studenten op basis van de algemene leerdoelen
 • Je motiveert studenten tot actieve deelname

Voorbeelden van trainingen die hier onder vallen zijn oa.:

Persoonlijk Leiderschap, Personal power en Leiderschap bij verandering

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast en doortastend. Je hebt ervaring met het begeleiden van studenten en bij voorkeur ook met volwassen en deeltijd onderwijs. Je gaat graag de interactie met de student aan door te werken met diverse werkvormen en casuïstiek als aanvulling op het al beschikbare ontwikkelde lesmateriaal.

 • Je beschikt over een Birkman certificaat
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring als vaardigheidstrainer
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en woont in Nederland. Bij voorkeur in de regio Noord-Oost Nederland

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

Het grootste trainingsbureau van Nederland

Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin weet al meer dan 45 jaar het vak trainen voortdurend te vernieuwen door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken. Met het aanbod van circa 220 trainingen en opleidingen zorgen zij ervoor dat persoonlijke doelstellingen worden behaald en organisatievraagstukken worden aangepakt. Daarnaast bieden ze ook incompany en maatwerk trainingen.