NCOI Opleidingen

Kernteamlid HBO Master in Toegepaste Psychologie voor Professionals

Als uitbreiding van het kernteam van de HBO Master in Toegepaste Psychologie voor Professionals (bestaande uit een kerndocent, onderwijsmanager en onderwijsontwikkelaar), zijn wij op zoek naar een betrokken kernteamlid. Heb jij kennis van onderwijs en een achtergrond in organisatiepsychologie? Dan komen wij graag in contact met jou!
Kernteamlid HBO Master in Toegepaste Psychologie voor Professionals Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als kernteamlid ben jij samen met de kerndocent aanspreekpunt voor onze opleidingsmanagers en onderwijscoördinatoren bij inhoudelijke vragen over de opleiding. Jij bent medeverantwoordelijk voor de inhoud van het programma van het betreffende beroeps- en opleidingsprofiel. Je speelt hierbij een belangrijke rol in het borgen van de kwaliteit en het niveau van de opleiding.

Wat jij nog meer doet:

 • Je bent aanwezig bij de opstartbijeenkomst in het nieuwe studiejaar;
 • Je bent betrokken bij de verbeteracties van het studiemateriaal en de verdere ontwikkeling en de beoordeling van studiemateriaal en examens;
 • Je bent als inhoudelijk deskundige van de opleiding aanwezig bij de vergaderingen van de werkveldcommissie, curriculumcommissie en accreditatie.

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring. Je beschikt over ruime ervaring als docent in de betreffende opleiding. Je hebt een proactieve houding en je participeert actief in onderzoek en/of advisering in het werkveld. Je werkt ook actief aan het up-to-date houden van jouw kennis.

Waar je nog meer over beschikt:

 • Je hebt een relevante afgeronde masteropleiding;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je hebt een senior uitstraling;
 • Je handelt overeenkomstig de signatuur van de instelling.

Profilering van de opleiding is als volgt:

Op basis van een onderzoekende houding en psychologische kennis en inzichten formuleert de afgestudeerde van de HBO Master in Toegepaste Psychologie voor Professionals onderbouwde adviezen gericht op het beïnvloeden van gedragingen, attitudes of affectieve reacties van individuen of groepen mensen. Hij ontwikkelt aanbevelingen voor effectieve interventies, uitgaand van praktijkgericht onderzoek, waardoor het functioneren van individuen, groepen of organisaties verbetert. Hierdoor ontstaat sterk professioneel vakmanschap: het eigen handelen in het (samen)werken met mensen wordt beter onderbouwd en zal effectiever zijn.

De afgestudeerde van de HBO Master Toegepaste Psychologie voor Professionals kan werkzaam zijn in zeer uiteenlopende werkvelden en beroepen. Deze beroepen hebben als gemeenschappelijke deler dat de (werk)effectiviteit van de professional in belangrijke mate samenhangt met het (samen) werken met andere mensen. Het is deze gemeenschappelijke deler waarop het profiel is gebaseerd. Het werkveld voor de afgestudeerde van de Master Toegepaste Psychologie voor Professionals is daarom ook breed: van commerciële bedrijven tot overheid en van onderwijs tot (geestelijke) gezondheidszorg.

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven.