NCOI Opleidingen

Studiecoach en Assessor HBO Bachelor Human Resources Management

Voor de HBO Bachelor HRM zijn wij op zoek naar een Studiecoach en assessor HBO op Maat. Bij HBO OP MAAT stemmen we de leerroute van de student volledig af op zijn reeds aanwezige kennis en ervaring.
Studiecoach en Assessor HBO Bachelor Human Resources Management Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Hoe gaat je rol eruit zien als Studiecoach HBO op Maat - HBO Bachelor Human Resources Management?

Een studiecoach voert de intake met de studenten en adviseert en begeleidt de studenten bij het maken van keuzes in de leerroute. Je informeert de student over de uitkomsten van de intake. Je bereidt de student, als onderdeel van de intake, voor op het valideren. Je behandelt op professionele wijze vragen. Je bent proactief in het contact met de student en je handelt overeenkomst het beleid van de instelling.

Een assessor is verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en de kwaliteit van het valideringsassessment en de rapportage. Je controleert of alle benodigde documenten zijn aangeleverd en neemt het ingediende betoog en bewijs door voorafgaand aan het valideringsassessment. Daarnaast neem je criteriumgerichte interviews af en geef je terugkoppeling aan het examenbureau over de waardering.

Wat je nog meer doet als assessor:

 • Je bent op de hoogte van de waarderingscriteria die zijn opgesteld en kan deze criteria uitleggen aan de student
 • Je onderbouwt schriftelijk het oordeel en de totstandkoming van het oordeel in het verslag valideringsassessment
 • Indien de leeruitkomsten onvoldoende aangetoond zijn, bespreek je met de student een alternatief
 • Je verstrekt gevraagde inlichtingen op verzoek van de examencommissie

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent een expert in jouw vakgebied en hebt relevante, recente werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden en/of coachen en je beschikt over inlevingsvermogen. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden. Je werkt nauwgezet en bent gewend aan werken met deadlines.

 • Je hebt een relevante, afgeronde bachelor opleiding, Master is een pre
 • Je hebt bij voorkeur recente ervaring met het afnemen van assessments
 • Je bent bekend met valideringsprocessen en -procedures, de beoordelingsinstrumenten en methodologie
 • Je beschikt over een Basis Kwalificatie Examinering (BKE) of bent bereid om deze op korte termijn te behalen

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven.