EVC Nederland

Freelance EVC Portfoliobegeleider en Assessor Sociaal Juridische Dienstverlening

Help jij onze studenten mee met het behalen van een Ervaringscertificaat? Voor onze juridische opleidingen zijn wij voor EVC Nederland nog opzoek naar een Freelance EVC Assessor en Portfoliobegeleider.
Freelance EVC Portfoliobegeleider en Assessor Sociaal Juridische Dienstverlening Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als EVC professional Sociaal Juridische Dienstverlening heb je twee verschillende rollen namelijk die van portfoliobegeleider en die van assessor.

Als portfoliobegeleider help je het denkproces van de kandidaat op gang te brengen onder meer door het stellen van vragen en geven van voorbeelden. Je ondersteunt daarnaast de kandidaat bij het verzamelen en structureren van bewijzen voor het portfolio.  Je bewaakt de voorgang en communiceert met de kandidaat over de te nemen stappen.

Als assessor beoordeel je het door de kandidaat opgestelde portfolio; aan de hand van een opleidingsstandaard beoordeel je welke kennis en vaardigheden de kandidaat voldoende aantoonbaar heeft ontwikkeld. Als assessor neem je na het opstellen van een voorbereidingsverslag een criterium gericht interview af of je voert een werkplekbezoek uit. Aan de hand van deze bevindingen stel je een ervaringscertificaat op.

Hier doe je het voor

  • Een passend honorarium
  • Freelance-opdrachten
  • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
  • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast, doortastend en weet de kandidaten op hun gemak te stellen. Je hebt ervaring met begeleiden en beoordelen van studenten en bent in staat om een criterium gericht interview af te nemen (STARR-methodiek).

• Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening;
• Je hebt minimaal 3 jaar actuele werkervaring binnen de sociaal juridische dienstverlening en bent op de hoogte van de meeste recente ontwikkelingen.

Een kennismakingsbijeenkomst maakt onderdeel uit van de selectieprocedure waarin tevens een persoonlijk gesprek plaatsvindt.

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

Altijd blijven leren

Salta Group

EVC Nederland staat voor Erkenning Verworven Competenties, een centrum die kennis, inzichten en ervaringen die je hebt opgedaan zichtbaar maakt. De informatie wordt op gestructureerde wijze verzameld, vastgelegd en officieel gevalideerd met een ervaringscertificaat. Een initiatief van de overheid dat sterk wordt gepromoot door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.