Pro Education

Freelance Ontwikkelaar Logopedie met specialisatie Oncologie

We zijn op zoek naar een logopedist met kennis en ervaring binnen complexe ziektebeelden, met als specialisatie de klachten die kanker achter kan laten binnen het logopedische spectrum. Kom jij ons helpen als Freelance Ontwikkelaar Logopedie met specialisatie Oncologie?
Freelance Ontwikkelaar Logopedie met specialisatie Oncologie Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als Freelance Ontwikkelaar Logopedie met specialisatie Oncologie schrijf je op basis van onze richtlijnen heldere en instructieve teksten voor het onderwijsmateriaal. Hierbij houd je rekening met een logische opbouw van het materiaal en een evenwichtige verdeling van de lesstof. Je bent in staat theorie en praktijk te koppelen door inspirerende en praktijkgerichte opdrachten in het materiaal op te nemen. Hierbij is het belangrijk dat je de reeds in samenspraak geformuleerde leerdoelen en eindkwalificaties van de cursus toepast.

We zijn op zoek naar een logopedist met kennis en ervaring binnen complexe ziektebeelden, met als specialisatie de klachten die oncologie achter kan laten binnen het logopedische spectrum. Het is belangrijk dat je deze nasleep van kankerklachten kunt herkennen, binnen de klachten die je als logopedist tegen komt. 

Hier doe je het voor

  • Een passend honorarium
  • Freelance-opdrachten
  • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
  • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van onderwijsmateriaal en werkt verfrissende ideeën uit in opdrachten om zo tot een interactief programma te komen. Daarnaast beschik je over een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid en ben je gewend aan het werken met deadlines.

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor opleiding
  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij
  • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring binnen het vakgebied
  • Je handelt overeenkomstig de signatuur van de opleiding

Let op: Wij willen graag zien hoe jij een les ontwikkelt, dus vragen wij je als onderdeel van de selectieprocedure een proefles te ontwikkelen.

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De opleider voor en door paramedici

Pro Education

Pro Education is de opleider voor en door paramedici. Zij kunnen bacheloropleidingen volgen in: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing zodat zorgprofessionals hun ambities kunnen verwezenlijken. Met erkende zorgopleidingen wordt er een duurzame oplossing geboden voor het groeiend tekort aan goed opgeleid zorgpersoneel.