Pro Education

Freelance Portfoliobegeleider HBO Bachelor Ergotherapie

Voor onze Bachelor Ergotherapie zijn wij op zoek naar een portfoliobegeleider. Als Freelance Portfoliobegeleider HBO Bachelor Ergotherapie speel je een belangrijke rol in het begeleiden van onze studenten. Ben je al enthousiast? Lees hieronder dan verder.
Freelance Portfoliobegeleider HBO Bachelor Ergotherapie Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als Freelance Portfoliobegeleider HBO Bachelor Ergotherapie begeleid je de student bij het opbouwen van het portfolio vanuit de context van de opleiding. Ook stimuleer, volg en begeleidt je bij ontwikkeling op het gebied van de leerresultaten. Daarnaast geef je ontwikkelingsgerichte feedback op de opdrachten en het portfolio. Je informeert de student en de praktijkbegeleider over het doel van werkplekleren, de portfoliomethodiek, het beroepsprofiel en het tijdpad. Je legt de voortgang van de student vast met behulp van een contactmomentenformulier. Tenslotte geef je inhoudelijke formatieve feedback op de bewijsstukken en reflectieverslagen.

Wat je nog meer doet:

 • Je bent gedurende de opleiding de contactpersoon van de student en de praktijkbegeleider
 • Je bent het aanspreekpunt voor (inhoudelijke) vragen over het portfolio
 • Je bezoekt de stage-/werkplek van de student en hebt daarnaast minimaal een keer per fase telefonisch contact met de student
 • Je hebt een signalerende rol naar de studieadviseur wanneer de werkplek onvoldoende aansluit bij de opleiding

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent een expert in jouw vakgebied en hebt relevante recente werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden en/of coachen en je beschikt over inlevingsvermogen. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden. Je werkt nauwgezet en bent gewend aan het werken met deadlines.

 • Je hebt een relevante afgeronde Masteropleiding
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je handelt overeenkomstig de signatuur van de instelling
 • Je werkt actief aan het up-to-date houden van jouw kennis
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en woont in Nederland

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De opleider voor en door paramedici

Pro Education

Pro Education is de opleider voor en door paramedici. Zij kunnen bacheloropleidingen volgen in: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing zodat zorgprofessionals hun ambities kunnen verwezenlijken. Met erkende zorgopleidingen wordt er een duurzame oplossing geboden voor het groeiend tekort aan goed opgeleid zorgpersoneel.