Jouw vacature gevonden bij Salta Group?

Solliciteer eenvoudig en snel

Jouw sollicitatie in 4 stappen

Van sollicitatie tot onboarding

Stap 1 solliciteren:
Heb je een vacature gevonden die past bij jouw profiel? Dan kun je eenvoudig en snel solliciteren via het sollicitatieformulier. Upload jouw cv en het sollicitatieproces kan beginnen.

Stap 2 kennismakingsgesprek:
Sluit je profiel aan op de vacature dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of digitaal. Het gesprek zal zijn met de recruiter en de manager van de desbetreffende afdeling.

Stap 3 tweede gesprek:
Hebben we een match, dan plannen we een tweede gesprek in waarbij we niet alleen de arbeidsvoorwaarden bespreken maar je ook kennis laten maken met een collega. Afhankelijk van de functie volgt er een online assessment, referentiecheck en/of een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aanvraag.

Stap 4 welkom bij Salta Group!
Gefeliciteerd je pre- en onboarding kan beginnen! 

Welkom bij Salta Group

Een vertrouwde en soepele start

De vlag kan uit want wij hebben een nieuwe collega erbij. Om ervoor te zorgen dat jij je snel thuis voelt hebben wij een uitgebreid onboarding programma waarin we je meenemen in de wereld van Salta Group. Zo maak je kennis met onze cultuur, organisatiestructuur, faciliteiten en je collega’s. Zowel fysiek als via onze nieuwe onboarding-app. Welkom aan boord!

Vragen over ons sollicitatieproces?