Chantal Hendriks

Chantal is Teamleider Crediteuren en in haar vrije tijd heeft ze een videoproductiebedrijf samen met een vriend. Hoe dat komt?

“Ik heb een Mediaopleiding gedaan, misschien niet het eerste waar je aan denkt bij iemand die Crediteuren doet. Ik woon in de buurt van Salta Group en kwam tijdens mijn studie via een uitzendbureau toevallig hier terecht. Ik ben een paar keer weggeweest door stages, maar kwam toch altijd weer hier terug. Toen aan het eind van mijn studie Corona uitbrak en de mediawereld stillag, had ik dus een baan. En nu ben ik dit steeds leuker gaan vinden en via Salta Group een MBA Bedrijfsadministratie gaan volgen.”

Van uitzendkracht, via Medewerker Crediteuren, werd Chantal Coördinator. Maar daar stopt het verhaal nog niet voor haar: sinds een paar maanden is ze doorgegroeid naar Teamleider Crediteuren!

“Ik heb gedaan waar Salta Group voor staat: mezelf ontwikkelen, bijleren, en actief deelgenomen aan projecten. Zo komt de groei vanzelf. Als Coördinator Crediteuren was ik, behalve met facturen, bezig met projecten zoals nieuwe flows inrichten, kostenbeheersing en wijzigingen. Het is net een stap tussen het team en de teamleider in. Daardoor heb ik de groei nu nog verder kunnen maken, naar mijn huidige functie als Teamleider.

Dat team is trouwens erg leuk, we zijn met zeven collega’s. Toen ik hier begon liepen er nog veel uitzendkrachten rond, maar sinds twee jaar is het een hecht team en heeft iedereen goed contact met elkaar. Iedereen spreekt zich makkelijk uit en niemand wijst naar elkaar. Dat, en de mogelijkheid om opleidingen te volgen en door te groeien zijn voor mij echte pluspunten van werken bij Salta Group.”
n en door te groeien zijn voor mij echte pluspunten van werken bij Salta Group.”
Publicatie datum: 14 juni 2022