Dennis Werndlij

Blijven leren, groeien en je ambities bereiken. Als één collega daarover kan vertellen, is het Dennis (34) wel. Starten op de Mavo en eindigen met een Masterdiploma. En toen moest zijn carrière nog beginnen.

“Ik heb alles geprobeerd en gedaan. Na mijn Master Bestuurskunde, aangevuld met een bestuursjaar bij mijn studentenvereniging, begon het werkende leven: Ik ben gestart bij PostNL en heb als Informatiespecialist voor de overheid gewerkt. Het was leuk werk, maar toch was het mij niet op mijn lijf geschreven. Toen kwam Salta Group via een studiegenoot op mijn pad: na het eerste sollicitatiegesprek kon ik meteen starten bij NIBE-SVV als Opleidingsmanager.”

Dat hij geen ervaring met het onderwijsgebied was geen probleem. Zijn passie en wens om andere mensen verder te brengen was het belangrijkste. De rest kan je leren, en dat is inderdaad gelukt.

“Niet heel lang nadat ik begonnen was, veranderde het team. Ik kreeg drie nieuwe collega’s, en was toen ineens het meest ervaren van mijn team. Pittig natuurlijk, maar ook heel leerzaam. Toch kriebelde er nog iets anders: de connectie met studenten en vanuit hún behoefte een maatwerktraining maken.

Toen hoorde ik dat het mogelijk is om intern met andere afdeling mee te lopen, als een soort snuffelstage. Zo kan je zien welke kant je wil en kan doorgroeien en zo werd ik Onderwijsmanager voor twee opleiders, NIBE-SVV en Markus Verbeek Praehep.”

Toch is dat nog niet het eind van Dennis’ reis bij Salta Group. Een rol als Programmamanager bij BVO was zijn, voorlopige, einddoel. Een kwestie van koffie drinken met de manager en de volgende dag starten?

“Niet echt. Er waren meer kandidaten in de race en mijn ervaring was eigenlijk niet voldoende. Dus ik heb me volledig gestort op een goede voorbereiding en heb uiteindelijk die functie gekregen. Wel met de kanttekening dat ik nog niet ben waar ik moet zijn, maar dat ze me helpen ontwikkelen in deze rol. En tot nu toe bevalt dat me echt heel goed: ik kan veel groeien in de functie en veel waarde toevoegen.

Door de doorgroeimogelijkheden en het aanbod aan trainingen waardoor ik mezelf kan ontwikkelen ben ik heel blij dat ik voor Salta Group heb gekozen. En je helpt mensen met hun ontwikkeling: mijn moeder is gestart met Psychologie en zo zie je maar dat je nooit te oud bent om te leren. Growth Mindset noemen we dat bij BVO. Die mindset is de rode draad in mijn leven.”
Publicatie datum: 15 juni 2022