Marieke Bulthuis

Zestien jaar bij dezelfde werkgever. Dat hoor je niet elke dag, maar Marieke is het nog lang niet zat. Hoe hou je dat leuk?

“Mijn verhaal is hetzelfde als dat van veel andere collega’s: de organisatie en ik groeien met elkaar mee. Ik werd Coördinator Cursistenadministratie -zoals Studentenadministratie toen nog heette-, we waren toen nog maar met 50 collega’s. In die tijd ging je op je eerste dag het bedrijf rond om je voor te stellen, daar zou je nu een week mee bezig zijn: inmiddels zijn we met bijna 3.000 collega’s.

En toen ben ik van de ene uitdaging in de andere gerold. Eerst een rol als Key-User erbij, en steeds meer verantwoordelijkheden en projecten aangepakt, en zo groeide ik in een rol als Projectcoördinator.”

Dat onderwijs aan strenge wet- en regelgeving moet voldoen geldt natuurlijk ook voor onze opleidingen. Zo moeten we voor DUO onze deelnemers van erkend onderwijs registreren in hun systeem, Register Onderwijsdeelnemers. Marieke werd aangehaakt voor dit project.

“Dat begon in 2014 en inmiddels is het 2022 en is het een vast werkproces geworden. Daardoor ben ik Specialist Registratieprocessen geworden. Dat betekent dat ik zorg dat de registratie volgens de richtlijnen van DUO gebeurt en denk ik mee bij de optimalisatie van alles wat met registratieprocessen te maken heeft. En dat in het leukst denkbare team, Studentenadministratie! Door de jaren heen bouw je een goede band op en spreken we ook buiten werk af.”

Marieke gaat dus hard richting de 20 jaar bij Salta Group. Dat hoor je niet vaak meer, ben je nooit aan het shoppen?

“Net als iedereen kijk ik wel eens wat er nog in de markt is. Maar eerlijk: ik heb mijn werk hier altijd met plezier gedaan. Ik heb altijd genoeg uitdagingen gehad, mooie ontwikkelingen in mijn functie meegemaakt, en zo ben ik gegroeid. Ik heb altijd mijn weg kunnen vinden en daar ook alle ruimte voor gekregen.
Publicatie datum: 13 juni 2022