Michelle Sackers

Het enthousiasme spat er vanaf. Michelle is 22 en begon na haar studie Leisure en Officemanagement tijdelijk bij Salta Group als Afdelingsassistent bij het Examenbureau, maar daar stopte het niet.

“Ik was klaar met mijn opleiding en zocht een tijdelijke baan omdat ik wilde starten met een HBO-opleiding. Op LinkedIn kwam ik Salta Group tegen: lekker dichtbij, want ik woon in Hilversum. Nadat ik begon kwam ik er al snel achter dat ik hier ook opleidingen kan volgen: ik heb Projectmanagement afgerond en ben nu bezig met een HBO Office- en Eventmanagement.

Dat ‘leven lang leren’ is dus echt geen mooi reclamepraatje. En doorgroeien ook niet: een half jaar na mijn start als Medewerker Examenbureau ben ik doorgestroomd naar een functie als Coördinator. Ik vind het heel mooi dat je hier stappen kan maken. Dat kan binnen het hele bedrijf, en je kan alle kanten op: ook naar andere opleiders binnen de groep. Daar ben ik het levende voorbeeld van, want ik ben net aangenomen in een nieuwe functie als Projectleider bij Boertien Vergouwen Overduin!”

En als je Michelle langs ziet komen, dan weet je: er is iets te doen (of te eten). Bingo, chocolade, taart, pepernoten. Een actief lid van de Ondernemingsraad én gangmaker op haar afdeling.

“Ik ben lid geworden van de OR om meer kennis van de organisatie te krijgen. Je leert dan veel collega’s kennen die niet bij jou op de afdeling zitten, echt een aanrader. Verder zijn we binnen onze afdeling een activiteitencommissie gestart. Tijdens Corona hebben we bij alle collega’s een borrelpakket langsgebracht, we hebben een escaperoom gedaan en valentijn gevierd. Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden en gelukkig vindt Salta Group dat ook belangrijk.”

Sommige collega’s werken hier al 10 jaar of langer. Wat denk jij na ruim vier jaar bij de organisatie?

“Je hebt hier veel kansen om als jonge collega door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd. Ze helpen je hier ook goed om te kijken wat je echt wil. Uiteindelijk moet je zelf de kansen pakken maar dan krijg je er heel veel voor terug!”
Publicatie datum: 13 juni 2022