Milou Rijksen

Als doorgroeien bij je werkgever lastig is, ga je verder kijken. Dat deed Milou ook, en zo kwam ze uiteindelijk bij Salta Group terecht. En als je ergens kan doorgroeien…

“Ik kom uit een heel andere hoek. Na mijn studie International Hospitality Management ben ik eerst op een cruiseschip gaan werken, en daarna heb ik 4,5 jaar in een hotel gewerkt. Dat was heel tof, maar omdat we een klein team waren was het lastig om door te groeien. Toen er ook nog een pandemie overheen kwam was dat een mooi moment om een overstap te maken.”

Projectmanagement, dat klonk Milou goed in de oren. Als je ervaren bent in het plannen en organiseren van evenementen, moet trainingen organiseren ook wel lukken toch?

“Een vriendin van me werkte hier al en was superenthousiast. Toen ben ik begonnen als Projectleider voor Boertien Vergouw Overduin. De trainingen zijn allemaal maatwerk: bedrijven die een training aanvragen voor een groep medewerkers. Ik zorgde dat alles ingepland en geregeld is: planning, locatie, trainers en materialen.”

En dat doorgroeien, is dat nog gelukt?

“Ik ben net begonnen in een nieuwe rol als Product Developer. Ik zag die vacature toevallig online staan, en hoewel mijn vorige functie ook heel leuk was, ben ik er toch voor gegaan. Deze rol is wat commerciëler: hoe loopt het huidige aanbod van erkende opleidingen en sluit het aan bij de markt? Dat is in het kort wat ik nu doe.

Verder heb ik tot nu toe trainingen gedaan via de Summer- en Winterschool van Salta Group. En ik start binnenkort met PRINCE2, een methode in Projectmanagement. Dat is ook echt de reden dat ik voor Salta Group heb gekozen: je kan jezelf blijven ontwikkelen. Ik zit er nog aan te denken om een Master te doen, die mogelijkheid is er in elk geval.”
Publicatie datum: 13 juni 2022