Onno Zweers

Van stilzitten en rustig afwachten welke kant het opgaat heeft Onno niet gehoord. Nieuwe dingen leren, projecten met twee handen aanpakken en doorgroeien: gelukkig zit hij daarvoor op de goede plek. Nu als Online Marketeer, maar wie weet wat de toekomst brengt.

“Ik werk nu een kleine twee jaar bij Salta Group, sinds april 2020: er zijn betere momenten om te starten met een nieuwe baan. Het begin van de coronacrisis betekende dus ook dat ik meteen thuis aan de slag moest, toen het voor iedereen nog helemaal nieuw was. Toch voel ik me hier als een vis in het water, dat komt door de manier waarop ons team is ingericht en de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die ik krijg.

Ik werk binnen het Salta Group-label NIBE-SVV, een opleider voor financiële dienstverlening. Als Online Marketeer werk ik binnen een klein team waar ik veel betrokken word in strategische beslissingen. Verder heb ik ook verbinding met de Online Marketeers binnen alle andere onderdelen van Salta Group, bijvoorbeeld voor interne kennisdeling.

Ik ons team ben ik SEA-specialist. Dat betekent dat ik zorg dat ik op de hoogte blijf van ontwikkelingen op SEA-gebied en het aanspreekpunt voor collega’s ben bij vragen. Zo kan iedereen er mee aan de slag, maar ik ben de to-go-to voor ‘mijn’ specialisme.

Maar het belangrijkste voor mij zijn de opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Ik ben nu bezig met mijn Associate Degree Commerciele Economie, die duurt twee jaar. Een opleiding uit het aanbod van Salta Group, dus mag ik ‘m kosteloos volgen. Dat heeft als extra voordeel dat je de organisatie ook zelf als student meemaakt: je leert de organisatie van alle kanten kennen.

Op werkgebied wil ik me ontwikkelen naar een functie als projectmanager. Je merkt hier dat welk doel je ook hebt, alles kan en mag. Wil je de beste online marketeer worden of juist ontwikkelen richting management of sales? Hier zijn de tools, maak er wat van.

Dat maakt werken bij Salta Group voor mij uniek. Je kan doen wat je wil. Als je een goed verhaal hebt dan krijg je veel vrijheid en mogelijkheden. Daardoor voelt het eigenlijk ook niet als een hele grote organisatie.”

Publicatie datum: 13 juni 2022