Sanne van Aken

Als je nog niet zo lang bij Salta Group werkt, hoe is het hier dan? Sanne is sinds een paar maanden Coördinator HR Operations en is haar draai aan het vinden.

“Salta Group is al geen kleine organisatie, maar mijn vorige werkgever was nog veel groter. Het verschil is meteen duidelijk: Salta Group groeit snel, maar is niet log. We kunnen snel veranderen en vernieuwen, en processen en producten kunnen vlot worden geïmplementeerd. Dat geeft een leuke uitdaging want je hebt ook verantwoordelijkheid: hoe borgen we dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Met welke nieuwe tools gaan we werken, en van welk systeem nemen we afscheid?

Wat me hier meteen opviel is dat je kan doorgroeien. Tijdens de onboarding maak je kennis met andere nieuwe collega’s, en zo hoor je hoe het hier gaat. Een dierenartsassistent die binnenkomt als studiebegeleider en vervolgens doorgroeit. Er zijn heel veel kansen binnen de groep en dat motiveert om zo’n stap te zetten, of door te leren voor je volgende uitdaging. Het gebeurt hier echt!”

Na een paar maanden is dit misschien te vroeg om te vragen, maar heb je zelf al plannen?

“Ik ben inderdaad net begonnen, dus ik neem de tijd om te kijken hoe deze rol bij me past. Mijn functie is ook nieuw binnen de organisatie, ik ben als Coördinator het stapje tussen het HR Admin-team en de manager. Als eerste stap heb ik bij opleider Boertien Vergouw Overduin de ‘Birkman Leiderschapsprofiel’ gedaan. Ontzettend leerzaam en leuk om een training te volgen bij één van onze eigen opleiders! Wat mijn volgende stap wordt weet ik nog niet, maar het mooie bij Salta Group is: als je iets wil, dan kan het ook echt.”
Publicatie datum: 13 juni 2022