01 mei 2024

Een kijkje achter de schermen van de SkillsTown opnamestudio in Hilversum

Een studio met veel mogelijkheden voor zowel bedrijven als voor onze nieuwe collega Kelvin.

Eind mei opent de nieuwe SkillsTown opnamestudio bij Salta Group in Hilversum. Deze ruimte biedt talloze mogelijkheden voor zowel de opleiders van Salta Group als externe bedrijven. Ook voor onze nieuwe collega Kelvin, het aanspreekpunt van de studio. Hij neemt ons mee achter de schermen van deze gloednieuwe geavanceerde studio en vertelt over zijn nieuwe baan. 

Medewerker webinars en livestreaming

Na het afronden van zijn associate degree in Digitale Technieken en Media aan de Hogeschool Utrecht, gaat Kelvin zijn passie voor productie en opnames verder ontwikkelen bij onze opleider SkillsTown. Daar heeft hij een fulltime baan gevonden als medewerker webinars en livestreaming die niet alleen aansluit bij zijn ambities en interesses, maar hem ook meer verantwoordelijkheid en controle geeft over zijn vak. Kelvin onderstreept dat ook de vrijheid en de professionele ontwikkelingsmogelijkheden die Salta Group biedt, vooral op het gebied van opleidingsmogelijkheden, zijn keuze om te solliciteren sterk heeft beïnvloed.

Geavanceerde technologie

De SkillsTown opnamestudio in Hilversum biedt veel mogelijkheden voor zowel onze opleiders als externe bedrijven. Het is een veelzijdige ruimte waar diverse evenementen kunnen worden georganiseerd, variërend van webinars en live streaming tot debatten en podcasts. Kelvin benadrukt dat deze studio uniek is vanwege de geavanceerde technologie die hij kan gebruiken, waardoor vrijwel alles op afstand kan worden bediend vanuit zijn regiehok. Deze technologische vooruitgang biedt voor hem niet alleen flexibiliteit, maar vereenvoudigt ook veel voor de huurders.

Je vindt de opnamenstudio op Marathon 7 in Hilversum. Bedrijven of collega’s die mogelijk geïnteresseerd zijn in het boeken van de studio kunnen contact opnemen met Emma van den Boer via +31618544623 of emma.van.den.boer@skillstown.com.

Accountmanager bij SkillsTown

Ben jij enthousiast geworden en heb je interesse in SkillsTown als jouw nieuwe werkplek? Versterk dan het team in Eindhoven als accountmanager

Dit artikel is geschreven door Maria Nkanu Nkanu.