Waarom werken bij Salta Group?

Jouw voordelen als collega bij Salta Group

Learn. Grow. Achieve.

De 22 Logo's van de bekende opleiders van Salta Group

Professionele ontwikkelingsmogelijkheden

Kosteloos trainingen en opleidingen volgen.

Ervaar de vrijheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Ben je bij Salta Group als medewerker in loondienst dan investeren we in jouw groei en ontwikkeling door toegang te bieden tot alle opleidingen en trainingen van onze 20 gerenommeerde opleiders. Bij Salta Group zit het streven naar persoonlijke en professionele ontwikkeling diep verankerd in de cultuur. Om jouw ontwikkeling te stimuleren, bieden we je zes extra vrije werkdagen aan voor studie.
Een vrouwelijke collega in een gesprek op het hoofdkantoor van Salta Group

Doorgroeimogelijkheden

Met ruim 3.000 collega's verdeeld over 25 opleiders is er altijd een nieuwe rol die op je wacht.

Binnen Salta Group moedigen we actief interne mobiliteit aan, waardoor er een breed scala aan nieuwe carrièremogelijkheden voor jou beschikbaar is. Ons streven is om je persoonlijke ambities te begrijpen en te integreren in de groei van de organisatie. We kijken graag naar je ambities en welke projecten of rollen daarbij passen. Jij bent de eigenaar van je eigen loopbaanpad, en wij coachen je hier graag bij.

Twee collega's die gezamenlijk aan een bureau zitten op het hoofdkantoor van Salta Group

Een gezamenlijke ambitie

Een leven lang ontwikkelen mogelijk maken voor iedereen.

Salta Group vindt het belangrijk dat starters goed voorbereid zijn en werkenden flexibel hun loopbaan kunnen aanpassen. Dat je bij iedere stap in je carrière, omhoog of opzij, je talenten volop kunt benutten, je ambities waar kunt maken en doen waar je gelukkig van wordt. Een collega, student of leerling: iedereen verdient een kans om de beste versie van zichzelf te worden. Een belangrijke opgave waar wij, vanuit onze missie, dagelijks aan willen bijdragen. Daarom is werken bij Salta Group dankbaar en impactvol werk.

Als eerste nieuwe vacatures zien?

Stel je voorkeuren in en ontvang vacatures in je mailbox.