Wie is Salta Group?

Private onderwijsorganisatie

Welkom bij Salta Group, de grootste particuliere onderwijsorganisatie in de Benelux. Bestaande uit meer dan 25 bedrijven die allemaal actief zijn in de educatieve sector. Gericht op jongeren, volwassenen en werkenden. Bij Salta Group bundelen we onze krachten met als doel levenslang ontwikkelen mogelijk maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, levensfase, privésituatie of beroep.

Jaarlijks vergroten meer dan 1 miljoen individuen hun kennis en vaardigheden door middel van de diverse en hoogwaardige opleidingsmogelijkheden die Salta Group te bieden heeft. Daarnaast profiteren meer dan 15.000 werkgevers van onze expertise en innovatieve leerplatformen.

Dit zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de inzet van onze medewerkers die elke dag onze missie waarmaken. Word onderdeel van Salta Group en ontdek de mogelijkheden om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Meer dan 3.000 individuen hebben al voor een loopbaan bij Salta Group gekozen. Ben jij de volgende?

Onze waarden

Salta Group staat voor deze waarden, het is belangrijk dat jij ze ook omarmt.

Ambitieus


Onze leerlingen, studenten en werkgevers leggen de lat hoog. Wij begrijpen dat, want zo zitten we zelf ook in elkaar. Ook wij hebben de wil om het allerhoogste te bereiken. Het allerbeste te bieden. Het uiterste uit onszelf te halen. Onze basiskernwaarde is dan ook ‘Ambitieus’.


Gedisciplineerd


Als je de ambitie hebt om de allerbeste te zijn, om het altijd weer beter te doen voor elkaar en voor de klant, dan is dat een soort topsport. En net als topsporters moet je dan volledig gefocust zijn, 100% op elkaar kunnen rekenen en doen wat je belooft. Dat bedoelen wij met ‘Gedisciplineerd’.


Hulpvaardig


Samen met elkaar helpen wij mensen met het waarmaken van hun ambities. Natuurlijk, omdat dat ons werk is. Maar het is ook onze drive. We hebben de oprechte wil om hen en elkaar daarbij te helpen. En we hebben de kennis en expertise om dat optimaal te doen. We zijn dus letterlijk ‘Hulpvaardig’.


Klantgericht


Onze leerlingen, studenten en zakelijke klanten staan voor ons centraal. Zij zijn de reden van ons bestaan. Door ons in hen te verplaatsen, complexiteit voor ze weg te nemen en bij alles wat we doen de logische vraag te stellen of we hem of haar er écht mee helpen, maken wij een leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk. Onze vierde kernwaarde is dan ook ‘Klantgericht’.

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden?

In loondienst of als freelancer.