NCOI Opleidingen

Freelance BPV begeleider Infratechniek

Begeleid, adviseer en stimuleer jij graag MBO studenten tijdens hun stage en het maken van de opdrachten in hun BPV werkboek? Als Freelance BPV begeleider Infratechniek ben jij de verbindende factor tussen student, leermeester en NCOI Opleidingen.
Freelance BPV begeleider Infratechniek Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als Freelance BPV begeleider Infratechniek ben je het informatie- en aanspreekpunt van de student. Jij informeert de student en praktijkopleider over het doel van het praktijkleren en het tijdspad. Je stimuleert, volgt en begeleidt de ontwikkeling van de student op het gebied van de betreffende beroeps- en opleiding specifieke competenties en bij het maken van de BPV-oefenopdrachten.

Wat je nog meer doet: 

 • Je bezoekt aan het begin (en bij niveau 4 studenten ook halverwege) van de BPV-periode het leerbedrijf van de student
 • Je legt de voortgang van de student vast in de applicatie StageConnect
 • Je bent het aanspreekpunt voor de praktijkopleider bij het opleiden op de werkplek
 • Je hebt een signalerende rol naar NCOI/Scheidegger bij praktische opleidingszaken zoals het uitlopen op de planning
 • Je bent de verbindende factor tussen student en praktijkopleider

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast, doortastend en kunt je als een prettige gesprekspartner opstellen. Je hebt al ervaring met begeleiden van studenten en doet dit vanuit een coachende rol. Je beschikt over inlevingsvermogen en weet elke student op zijn gemak te stellen. Daarnaast ben je precies, nauwkeurig, communicatief vaardig en gewend aan werken met deadlines.

 • Je hebt een relevante afgeronde technische HBO Bachelor
 • Je bent vak deskundig in de begeleiding van studenten
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente technische praktijkervaring
 • Je bent taalvaardig

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven. 

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland, met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.