NCOI Opleidingen

Freelance Lid werkveldcommissie HBO Bachelor Bouwkunde

Voor onze werkveldcommissie HBO Bouwkunde zijn wij op zoek naar een Freelance Lid werkveldcommissie HBO Bachelor Bouwkunde die werkzaam is als bouwkundige bij een ingenieursbureau.
Freelance Lid werkveldcommissie HBO Bachelor Bouwkunde Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Een werkveldcommissie bestaat uit specialisten die de Onderwijsmanagers van NCOI Opleidingen adviseren en informeren over de actuele trends en ontwikkelingen in het werkveld. Jij als Freelance Lid werkveldcommissie HBO Bachelor Bouwkunde geeft advies over leerresultaten, je valideert de beroepsprofielen en vertegenwoordigd de werkveldcommissie tijdens audit(s) van de NVAO.

Het is ons doel onze opleidingen aan te laten sluiten op het werkveld en de studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op het bedrijfsleven.

Hier doe je het voor

  • Een passend honorarium
  • Freelance-opdrachten
  • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
  • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent een generalist in jouw vakgebied en hebt een helicopterview over de volledige breedte van het beroepenveld. Je bent op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen het werkveld.

  • Je hebt een relevante afgeronde bouwkundige Masteropleiding
  • Je bent werkzaam bij een ingenieursbureau (publiek of privaat)
  • Je bent bij voorkeur gepromoveerd en/of kan aantonen dat je na de studie met andere opleidingen en trainingen aan jouw kennis hebt gewerkt

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven. 

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland, met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.