Computrain

Freelance Trainer Artificial Intelligence (AI)

Ben jij een enthousiaste trainer met veel kennis van AI Essentials, AI Fundamentals en werken met AI, Microsoft Copilot en ChatGPT en wil jij deze kennis graag delen? Lees dan snel verder en wordt onze Freelance Trainer Artificial Intelligence (AI).
Freelance Trainer Artificial Intelligence (AI) Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als Freelance Trainer Artificial Intelligence (AI) bij Computrain krijg je de kans om je passie voor kunstmatige intelligentie en machine learning te delen met een breed en enthousiast publiek. Jouw expertise in het AI-domein dient als de basis waarop studenten hun kennis en vaardigheden kunnen opbouwen, van fundamentele concepten tot geavanceerde toepassingen. Je leidt cursussen zoals "Werken met AI en ChatGPT", "Microsoft Copilot", "AI Essentials", en "AI Foundation", en inspireert studenten door middel van interactieve sessies, praktijkgerichte projecten, en de laatste inzichten uit het veld.

Wat jij nog meer doet:

 • Je verzorgt geplande bijeenkomsten aan studenten;
 • je biedt structuur en geeft leiding tijdens bijeenkomsten;
 • je begeleidt studenten op basis van de algemene leerdoelen;
 • je motiveert studenten tot actieve deelname.

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast en doortastend. Je hebt ervaring met het begeleiden van studenten en bij voorkeur ook met volwassen en deeltijd onderwijs. Je gaat graag de interactie met de student aan door te werken met diverse werkvormen en casuïstiek als aanvulling op het al beschikbare ontwikkelde lesmateriaal.

 • Je beschikt over HBO denk-werkniveau;
 • je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring met (Gen)AI en bent bekend met tools en technologieën zoals ChatGPT, Google Gemini, Midjourney en Microsoft Copilot;
 • je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij.

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste IT-opleider van Nederland

Computrain

Bij Computrain maak je deel uit van een toonaangevende opleider die ervoor zorgt dat IT-professionals en -organisaties voorop blijven lopen in de snel digitaliserende wereld. Door bijna 900 trainingen, opleidingen, certificeringsprogramma’s en examens aan te bieden blijft de IT'er relevant in de snel veranderende wereld.