NCOI Opleidingen

Freelance lid werkveldcommissie HBO BA Pedagogiek

Voor onze werkveldcommissie HBO BA Pedagogiek zijn wij op zoek naar een ervaren professional in de jeugdzorg (SKJ-geregistreerd).
Freelance lid werkveldcommissie HBO BA Pedagogiek Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Een werkveldcommissie bestaat uit specialisten die de Onderwijsmanagers van Salta Group adviseren en informeren over de actuele trends en ontwikkelingen in het werkveld van Pedagogiek. Daarnaast heb je als werkveldcommissie lid een toetsende rol richting het management van de opleiding en controleer je met name hoe het beroeps- en opleidingsprofiel aansluit op de praktijk. Tot slot geef je advies over leerresultaten.

Wat je nog meer doet:

 • geeft advies over trends en ontwikkelingen in het beroepenveld
 • geeft advies over functies, rollen en kernopgaven
 • geeft advies over leerresultaten
 • valideert het beroepsprofiel
 • vertegenwoordigt de werkveldcommissie tijdens audit(s) van de NVAO

Om te zorgen dat alle richtingen worden vertegenwoordigd in de werkveldcommissie, zijn wij nog op zoek naar een lid die werkzaam is in de jeugdzorg (SKJ-geregistreerd). 

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent een expert in jouw vakgebied en hebt een helicopterview over de volledige breedte van het beroepenveld. Je bent proactief en niet bang om informatie op te halen over onderwerpen waar je minder kennis over hebt. Je bent standvastig, kan standpunten goed onderbouwen en daarnaast sta je open voor argumenten van anderen. Je bent zorgvuldig in het omgaan met vertrouwelijke informatie en je hebt ervaring in de beroepspraktijk van het werkveld.

 • Je hebt bij voorkeur een relevante afgeronde Masteropleiding
 • Je bent een ervaren professional in de jeugdzorg (SKJ-geregistreerd)
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Je bent expert in het betreffende beroepenveld en overziet het beroepenveld in de volle breedte (helicopterview)

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven. 

Scheidegger biedt praktijkgerichte mbo- en hbo-opleidingen die klassikaal worden gegeven. Bedoeld voor mensen die een volgende stap willen zetten. Ze zijn dé diplomaspecialist van Nederland en al meer dan één miljoen mensen hebben een van de 350 praktijkgerichte opleidingen gevolgd. Bij Scheidegger maak je het mogelijk dat mensen een volgende carrièrestap zetten.