NCOI Opleidingen

Freelance Afstudeerbegeleider HBO Bachelor Civiele Techniek

Afstuderen daar is hulp bij nodig. Help jij onze studenten hierbij? Jij weet als geen ander hoe je een student moet begeleiden en doordat je werkzaam bent in de Civiele techniek weet je zelfs van de meest recente ontwikkelingen af. Je deelt graag jouw kennis als Freelance Afstudeerbegeleider HBO Bachelor Civiele Techniek en helpt studenten de puntjes op de i te zetten in de laatste fase van hun studie.
Freelance Afstudeerbegeleider HBO Bachelor Civiele Techniek Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als Freelance Afstudeerbegeleider HBO Bachelor Civiele Techniek begeleid jij de student bij het opstellen van een plan van aanpak en beoordeelt het resultaat. Je geeft constructieve feedback en als de student vastloopt help jij hem weer op weg. Je zorgt ervoor dat de student goed op hoogte is van de beoordelingscriteria en weet deze ook helder te verwoorden aan de student. Je gaat daarmee gedurende het hele afstudeertraject de samenwerking met de student aan.

Wat je nog meer doet:

 • Je signaleert plagiaat (met behulp van plagiaatsoftware)
 • Je beoordeelt de mondelinge verdediging van de student en bevraagt de student kritisch over de afstudeeropdracht
 • Je beoordeelt de afstudeeropdracht en onderbouwt het eindcijfer
 • Je voert herbeoordelingen uit op verzoek van de Examencommissie
 • Je overhandigt desgewenst namens de Examencommissie het getuigschrift

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast, doortastend en kunt je als een prettige gesprekspartner opstellen. Je hebt al ervaring met begeleiden en beoordelen van afstuderende studenten en doet dit vanuit een coachende rol. Je beschikt over een dosis inlevingsvermogen en weet elke student op zijn gemak te stellen. Daarnaast ben je precies, nauwgezet en communicatief vaardig en gewend aan werken met deadlines.

 • Je beschikt over een relevante afgeronde technische Masteropleiding
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring binnen het vakgebied Civiele Techniek
 • Je hebt na je studie andere vakgerichte opleidingen afgerond
 • Je kunt beoordelen op onderzoeksmethodieken
 • Je beschikt over een Basis Kwalificatie Examinering (BKE) of bent bereid deze op korte termijn te behalen
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij

Wij willen vooraf graag weten hoe jij  een beroepsproduct of scriptie beoordeelt en vragen je daarom een proefbeoordeling uit te voeren als onderdeel van de selectieprocedure.

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven. 

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland, met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.