NCOI Opleidingen

Freelance Docent MBO Installatietechniek

Deel jij graag je kennis en wil jij een steentje bijdragen aan de toekomst? We zoeken een Freelance Docent MBO Installatietechniek die deskundig zijn op het gebied van installatietechniek en onze studenten via e-learning willen begeleiden en zowel klassikaal als digitaal voor de groep willen staan.
Freelance Docent MBO Installatietechniek Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Jij krijgt als Freelance Docent MBO Installatietechniek energie om voor een groep te staan en studenten te begeleiden. Jouw enthousiasme voor het vakgebied prikkelt de studenten tot interactie. Met vragen kunnen studenten bij jou terecht. Jij bent immers dè ervaringsdeskundige binnen de installatietechniek.

Wat jij nog meer doet:

 • Je verzorgt geplande bijeenkomsten aan studenten. Zowel online via onze Virtual Classroom, als op fysieke locaties
 • Je biedt structuur en geeft leiding tijdens bijeenkomsten
 • Je begeleidt studenten op basis van de algemene leerdoelen
 • Je motiveert studenten tot actieve deelname
 • Je begeleid studenten via e-learning

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast en doortastend. Je hebt ervaring met het begeleiden van studenten en bij voorkeur ook met volwassen en deeltijd onderwijs. Je gaat graag de interactie met de student aan door te werken met diverse werkvormen en casuïstiek als aanvulling op het al beschikbare ontwikkelde lesmateriaal.

 • Je beschikt over een relevante afgeronde technische bachelor
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring in installatietechniek
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij
 • Je hebt een brede kennis van installatie -en elektrotechniek, en van montage

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven. 

Scheidegger biedt praktijkgerichte mbo- en hbo-opleidingen die klassikaal worden gegeven. Bedoeld voor mensen die een volgende stap willen zetten. Ze zijn dé diplomaspecialist van Nederland en al meer dan één miljoen mensen hebben een van de 350 praktijkgerichte opleidingen gevolgd. Bij Scheidegger maak je het mogelijk dat mensen een volgende carrièrestap zetten.

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland, met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.