NCOI Opleidingen

Freelance Lid Examencommissie MBO Techniek

Wordt jij ons nieuwe examencommissie lid MBO Techniek?
Freelance Lid Examencommissie MBO Techniek Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als lid van de Examencommissie Techniek zorg jij ervoor dat de kwaliteit en procedures van de examinering van onze opleidingen hoog gehouden wordt. Jij stelt vast of een student ook voldoet aan de eisen van de onderwijs- en examenregeling. Je levert een bijdrage aan het vaststellen van richtlijnen en aanwijzingen zodat de uitslag van examens beoordeeld en vastgesteld kunnen worden. Je helpt bij het bewaken van de procedure voor het verlenen van vrijstellingen. Daarnaast help je mee met het beoordelen van fraude en plagiaat.

Wat je nog meer doet:

 • Je stelt vast of de student voldoet aan de eisen van de onderwijs- en examenregeling zodat indien akkoord het getuigschrift kan worden uitgereikt
 • Je levert een bijdrage aan het borgen van de kwaliteit van de examinering en van de instellingsexamens
 • Je levert een bijdrage aan het vaststellen van regels over de uitvoering van de taken, bevoegdheden en over de maatregelen die genomen kunnen worden
 • Je levert een bijdrage aan het (jaarlijks) opstellen van een verslag van de werkzaamheden van de examencommissie en het verstrekken van dit verslag aan de directeur onderwijs
 • Je wijst examinatoren aan voor het afnemen van examens en het vaststellen van de uitslag daarvan
 • Je stelt profielschetsen vast voor de rollen van examinering
 • Je levert, indien nodig, een bijdrage in het proces van de erkenning van opleidingen

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Als lid van de Examencommissie zorg jij ervoor dat de kwaliteit en procedures van de examinering van onze opleidingen hoog gehouden wordt. Jij stelt vast of een student ook voldoet aan de eisen van de onderwijs- en examenregeling. Je levert een bijdrage aan het vaststellen van richtlijnen en aanwijzingen zodat de uitslag van tentamens beoordeeld en vastgesteld kunnen worden. Je helpt bij het bewaken van de procedure voor het verlenen van vrijstellingen. Daarnaast help je mee met het beoordelen van fraude en plagiaat.

 • Je hebt ervaring in de beroepspraktijk van het werkveld óf bent als docent verbonden aan de opleiding of groep van opleidingen waarvoor de examencommissie Techniek is ingesteld
 • Je hebt minimaal relevante afgeronde technische bachelor
 • Je hebt specifieke kennis van kwaliteitseisen met betrekking tot (praktijk)examinering
 • Je kent als lid van de examencommissie de wettelijke taken en verantwoordelijkheden als genoemd in artikel 7.4.5 WEB
 • Je bent beschikbaar voor een periode van drie jaar zitting in de examencommissie

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen

NCOI Opleidingen is al 30 jaar de enige erkende opleider in Nederland die zich volledig richt op werkenden. Zij kunnen in deeltijd studeren en diploma’s behalen op mbo, hbo en masterniveau. Een opleider die rekening houdt met het vaak drukke leven van volwassenen door opleidingen af te stemmen op hun werk en privéleven. 

Scheidegger biedt praktijkgerichte mbo- en hbo-opleidingen die klassikaal worden gegeven. Bedoeld voor mensen die een volgende stap willen zetten. Ze zijn dé diplomaspecialist van Nederland en al meer dan één miljoen mensen hebben een van de 350 praktijkgerichte opleidingen gevolgd. Bij Scheidegger maak je het mogelijk dat mensen een volgende carrièrestap zetten.

Schoevers is al meer dan 100 jaar de opleider voor supportprofessionals. Met 150 erkende mbo- en hbo-opleidingen voor secretaresses en andere supportprofessionals zijn zij een begrip. De opleidingen zijn een veelgevraagde functie-eis in veel vacatureteksten. Bij Schoevers ben je onderdeel van een van de bekendste en meest genormeerde particuliere onderwijsinstelling van Nederland.