112bhv

Freelance trainer BHV en EHBO Engelstalig

Jij krijgt als docent energie om voor een groep te staan en cursisten te trainen op het gebied van BHV en/of EHBO. De trainingen die je geeft zijn Nederlands- en Engelstalig.
Freelance trainer BHV en EHBO Engelstalig Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Middels jouw enthousiasme en didactische vaardigheden zorg je ervoor dat cursisten aan het einde van de training handelingsbewust en bekwaam zijn, zodat zij weten hoe te moeten handelen tijdens een calamiteit.

Jouw enthousiasme voor het vakgebied prikkelt de cursisten tot interactie. Het leren van en met elkaar staat centraal tijdens de training. Middels een e-learning hebben zij zich op theoretisch gebied al voorbereid.

Wat jij nog meer doet:

  • Goede beheersing van de Engelse taal, ook vaktechnisch. Dit is een must.
  • Je zorgt voor een goede onderlinge sfeer tijdens de training;
  • Je creëert een omgeving waarin cursisten zich vrij voelen om vragen te stellen en feedback te geven;
  • Je behandelt alle trainingsonderwerpen welke zijn vastgesteld;
  • Je verwerkt de presentie na afloop van de training.

Daarnaast verzorgen wij ook Table Top trainingen en ontruimingsoefeningen- en trainingen bij onze klanten en opdrachtgevers. Wellicht kan dit een mooie aanvulling zijn naast de BHV en/of EHBO trainingen. 

Hier doe je het voor

  • Een passend honorarium
  • Freelance-opdrachten
  • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
  • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast en doortastend, hebt ervaring met het trainen van groepen cursisten, gaat graag de interactie met cursisten aan middels diverse werkvormen, bewaakt de tijd en complimenteert en corrigeert de handelingen die cursisten uitvoeren.

  • Je beschikt over een instructeurs diploma; instructeur 1e hulp en instructeur brand en ontruiming voor het BHV gedeelte. Voor het EHBO gedeelte beschik je over de certificering instructeur 1e hulp en een aantekening bij het Rode Kruis;
  • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring;
  • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij;
  • Je bent in bezit van de benodigde middelen zoals brandblusmiddelen, (EHBO) poppen, verband, etc.

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De partner in veiligheid

112BHV

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland, met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.