Pro Education

Freelance Ontwikkelaar Logopedie bij degeneratieve aandoeningen

Voor een nieuwe cursus zijn we opzoek naar een logopedist die zich heeft gespecialiseerd in neurodegeneratieve aandoeningen. Heb jij veel kennis van het effect van het aantasten van het zenuwstelsel voor patiënten en werk je als logopedist met deze doelgroep? Kom dan de cursus degeneratieve aandoeningen en logopedische interventies ontwikkelen.
Freelance Ontwikkelaar Logopedie bij degeneratieve aandoeningen Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Als onderwijsontwikkelaar Logopedie bij degeneratieve aandoeningen  schrijf je op basis van onze richtlijnen heldere en instructieve teksten voor het onderwijsmateriaal. Hierbij houd je rekening met een logische opbouw van het materiaal en een evenwichtige verdeling van de lesstof. Je bent in staat theorie en praktijk te koppelen door inspirerende en praktijkgerichte opdrachten in het materiaal op te nemen. 

Je hebt kennis over de volgende onderwerpen:

 • Degeneratieve aandoeningen
 • Het effect van aantasting van het zenuwstelsel
 • De rol van de logopedist bij behandeling van deze doelgroep. 

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent logopedist en werkt met mensen met degeneratieve aandoeningen. Je weet als geen ander op welke manier een logopedist een bijdrage kan leveren in de behandeling van deze patiënten. En bent enthousiast om ook andere logopedisten et voorzien van kennis en praktische handelingen om met deze doelgroep te werken. 

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van onderwijsmateriaal en werkt verfrissende ideeën uit in opdrachten om zo tot een interactief programma te komen. Daarnaast beschik je over een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid en ben je gewend aan het werken met deadlines.

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor opleiding;
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij;
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente praktijkervaring binnen het vakgebied;
 • Je handelt overeenkomstig de signatuur van de opleiding.

Let op: Wij willen graag zien hoe jij een les ontwikkelt, dus vragen wij je als onderdeel van de selectieprocedure een proefles te ontwikkelen.

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De opleider voor en door paramedici

Pro Education

Pro Education is de opleider voor en door paramedici. Zij kunnen bacheloropleidingen volgen in: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van geaccrediteerde bij- en nascholing zodat zorgprofessionals hun ambities kunnen verwezenlijken. Met erkende zorgopleidingen wordt er een duurzame oplossing geboden voor het groeiend tekort aan goed opgeleid zorgpersoneel.