Computrain

Freelance trainer Managing Successful Programmes (MSP®) Practitioner

Voor de training MSP® (Managing Succesful programmes) zijn wij op zoek naar ervaren trainers die deze methode goed kennen en hier veel me werken. Breng jij nieuwe projectmedewerkers en projectleiders en stap verder als Freelance trainer Managing Successful Programmes (MSP®) Practitioner?
Freelance trainer Managing Successful Programmes (MSP®) Practitioner Direct reageren

Zo maak jij een leven lang ontwikkelen mogelijk

Jij krijgt als Freelance trainer Managing Successful Programmes (MSP®) Practitioner energie om voor een groep te staan en studenten te begeleiden. Jouw enthousiasme voor het vakgebied prikkelt de studenten tot interactie. Met vragen kunnen studenten bij jou terecht. Jij bent immers dè ervaringsdeskundige met de MSP® methode.

Wat jij nog meer doet:

 • Je verzorgt geplande bijeenkomsten aan studenten
 • Je biedt structuur en geeft leiding tijdens bijeenkomsten
 • Je begeleidt studenten op basis van de algemene leerdoelen
 • Je motiveert studenten tot actieve deelname

Hier doe je het voor

 • Een passend honorarium
 • Freelance-opdrachten
 • Mogelijkheid voor meerdere Freelance rollen
 • Flexibiliteit

Wat kunnen we van jou leren?

Je bent enthousiast en doortastend. Je hebt ervaring met het begeleiden van studenten en bij voorkeur ook met volwassen en deeltijd onderwijs. Je gaat graag de interactie met de student aan door te werken met diverse werkvormen en casuïstiek als aanvulling op het al beschikbare ontwikkelde lesmateriaal.

 • Je beschikt over een MSP® Practitioner certificaat bij PeopleCert geaccrediteerd
 • Je hebt relevante, aantoonbare en recente ervaring met de methode
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vak en houdt deze kennis continu bij
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en woont in Nederland

Voor deze training dient het certificaat geaccrediteerd te zijn bij en door onze partner. Wanneer dit niet het geval is kunnen wij dit opstarten. 

#LI-TV1

Werken bij Salta Group

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen. Ons doel was toen om hét opleidingsinstituut van Nederland te worden. Dat doel is inmiddels gerealiseerd. Salta Group is een dynamische organisatie waar vaste medewerkers samen met freelance professionals werken aan een optimaal leereffect voor onze studenten. Als professional word je ingezet in de rol en binnen het vakgebied waar jouw kracht en competenties liggen. Hierdoor doe jij waar je goed in bent en dit levert voor onze studenten het beste onderwijs op.

Meer weten over deze opdracht?
Mail met de afdeling

Mail met de afdeling

HR consultants freelance professionals

De grootste IT-opleider van Nederland

Computrain

Bij Computrain maak je deel uit van een toonaangevende opleider die ervoor zorgt dat IT-professionals en -organisaties voorop blijven lopen in de snel digitaliserende wereld. Door bijna 900 trainingen, opleidingen, certificeringsprogramma’s en examens aan te bieden blijft de IT'er relevant in de snel veranderende wereld.